"Кулинарен историк" - домашен вкус и спомени от детството

94920
"Кулинарен историк" - домашен вкус и спомени от детството

Домашна лютеница, домашно сладко, ръчно приготвен хляб и сирене, чорбица... Какви представи и вкусове пробуждат те у вас? Сещате ли се за уюта на бабината къща, за пъстрата градина и вкусните зеленчуци и плодове, растящи там?

Сигурно е така, а ние ще ви заведем на пътешествие в спомените. Вкусът на домашните продукти, приготвени по стара семейна рецепта, носят усещане за спокойствие, което намираме само у дома. Автентична българска кухня „Кулинарен историк“ ще предложи такова преживяване на гостите на специализираната изложба ИНТЕРФУД&ДРИНК от 5 до 8 ноември 2014 г. в Интер Експо Център.

Азиатска салата с тиквички, царевица, краставици и сусам

Свежа и много вкусна салата, която Време за готвене са подготвили този път. Ако обичате азиатската кухня, то непременно трябва да опита...

Специална програма, криеща за всеки ден по нещо интересно, ще изкушава ценителите на домашните вкуснотии. Те „ще гостуват“ в различни райони на България, а домакини ще бъдат Баба Цонка и Майстор Милена от Копривщица, Врачанския сладокусник Дедо Скръц, баби и внучки от гр. Момин проход, Кулинарните терминаторки от село Радуил.

Програмата с менюто и оригиналните гозби на домакините, можете да видите тук >>>

Повече информация за международните специализирани изложби МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД&ДРИНК, за изложбата за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване СИХРЕ и интересната съпътстваща програма, можете да откриете на www.food-exhibitions.bg, www.sihre.bg, както и в социалните мрежи Facebook, Google+ и LinkedIn.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com